Tuotteet

Tavoitteenamme on tehdä kohteistamme uniikkeja kalastuskohteita luontoa kunnioittaen. Kaikki tuotot tullaan käyttämään lyhentämättömänä kohteiden ylläpitoon sekä niiden kehittämiseen.

Ostaessasi Riverkeepers-tuotteen, tuet kalakantojen sekä jokien hyvinvointia. Paidat on tehty 100-prosenttisesti kierrätysmateriaalista, mikä tarkoittaa että paidat ovat ekologisia ja luontoa kunnioittavia, laadusta tinkimättä.

 

Riverkeepers järjestää yhdessä Helsinki Spey Claven ja Ruodon kanssa koekalastuslupa-arvonnan. Ostaessasi Riverkeepers-tuotteen edellä mainittujen liikkeiden myymälästä, verkkokaupasta tai suoraan Riverkeepersiltä, voit halutessasi osallistua arvontaan jättämällä yhteystietosi edellämainituille toimijoille. Arvomme yhteensä kymmenen kappaletta koekalastuslupia Fiskarsinjoelle. Yksi koekalastuslupa sisältää kalastusoikeuden kahdelle kalastajalle. Yksi arpa per tuote.

Lue arvonnasta lisää täältä.

Riverkeepers-hupparit

Nauti täydellisesti istuvasta Riverkeepers-hupparista ja säästä 8700 litraa puhdasta vettä. Hupparit on valmistettu 100-prosenttisesti kierrätysmateriaalista, ja ne ovat erittäin kestäviä sekä todella mukavan tuntuisia.

Hinta 50€(sis. alv) + toimituskulut.

Tilaa tuote osoitteesta info@riverkeepers.fi

 

 

Riverkeepers T-paidat

Ostaessasi laadukkaan ja hyvin istuvan Riverkeepers T-paidan, säästät 2700 litraa puhdasta vettä. T-paidat on valmistettu 100-prosenttisesti kierrätysmateriaalista, ja ovat erittäin kestäviä sekä todella mukavan tuntuisia.

Hinta 29€(sis. alv) + toimituskulut.

Tilaa tuote osoitteesta info@riverkeepers.fi

Riverkeepers original -lippikset

100% polyesterista valmistettu Riverkeepers snapback-lippis sopii vaativammankin talkoolaisen päähän. 

Hinta 25€(sis. alv) + toimituskulut.

Tilaa tuote osoitteesta info@riverkeepers.fi